2010. február 21., vasárnap

Szalagavató - akik a háttérben dolgoztak


A rendezvény után mind a diákoktól, mind a szülőktől olyan visszajelzéseket kaptunk, hogy ez volt az elmúlt évek legsikeresebb szalagavatója. Egy percet sem lehetett unatkozni, mert a műsor hivatalos része pergett, az osztályprodukciók változatosak és színesek voltak.

Bennünket, pedagógusokat örömmel tölt el, hogy már nemcsak a szakközépiskolai, hanem a szakiskolai osztályok is bemutatóval készülnek erre a napra, szép számmal jelentkeznek a közös keringőre. Ezt fontosnak tartjuk, hiszen ezen az estén a szülők saját gyermeküket szeretnék látni a színpadon, az itt készült felvétel örök emlék lesz a diákévekről.

A szalagavató sikeréért minden évben sokan dolgoznak. Nemcsak a táncokat betanító táncpedagógusokat, tanárokat és osztályfőnököket, hanem a szervezésben, a műsor zökkenőmentes lebonyolításában résztvevőket is köszönet illeti meg.

A vendéglátós tanulóink és az őket tanító szakoktatók - Bánszkiné Forgó Szilvia, Huszár Pálné, Kérdő Gabriella és Petrovszkiné Forgó Edit - minden rendezvényen helyt állnak.
A hidegtálak megalkotója Bara Tibor és csapata volt.



Az iskolavezetés részéről Kovács Zsuzsa telephely-vezető asszony volt a felelőse a rendezvénynek (a fenti képen középen).
Vele közösen dolgozott az iskola szabadidő-felelőse, Gyenge Edit, aki szervezte a műsort, levezényelte a próbákat és a főpróbát, a rendezvény elejétől a végéig ügyelt a műsorra. (a képen bal oldalt)


Köszönjük fotósunknak, az iskola valamikori diákjának, Palotás Rajmundnak a sok szép képet.


A rendezvény sikeréhez nagyban hozzájárult a jó minőségű hang- és fénytechnika. Ebben a Petőfi Művelődési Központ szakembere, "Technikus Bandika" nyújtott nagy segítséget; illetve rendszergazdánk, Baranyai Tibor és karbantartónk, Szappanos Zoltán is végig részt vett a munkálatokban.

A diákok részéről Katona Norbert 10/2 osztályos tanulót vonták bele a technikusi munkába.

Mivel az idén a Sportcsarnokban nem lehetett megrendezni a szalagavatót, a PMK-ban kellett megtartanunk. A színházterem mindössze 400 férőhelyes, így a vendégek egy része a koncertteremben kivetítőn nézhette a műsort.


Köszönet a Táncsics Mihály Gimnáziumnak, amiért rendelkezésünkre bocsátotta a képkeverő berendezését, melyet a gimnázium volt diákja, Németh Roland 'Guliver' kezelt.

Az állófogadás után a termek rendjét az iskola technikai dolgozói - Bagaméri István, Kasza István és Urszuly János - állították vissza.

Fotó: Király Márta (Köszönjük a "privát" képeket!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése