2009. november 8., vasárnap

Felavattuk a kilencedikeseket

9. A osztály, osztályfőnökük Dr. Csomósné Sinka Gabriella












9.B osztály, osztályfőnökük Gajda Judit










9.C
osztály, osztályfőnökük Mák Levente










9.D osztály, osztályfőnökük Kérdő Gabriella









9.E osztály, osztályfőnökük Körmöczi Enikő


Idén október 21-én került sor az orosházi telephelyen az újonnan érkezett tanulók köszöntésére. Biztató volt, hogy a tavalyinál sokkalt több bundást kellett „felavatnia” a végzős tanulóknak. A rendezvény természetesen nem volt előzmények nélküli, hiszen a különböző feladatokkal már korábban is szembe kerülhettek. Az utolsó hetük már a rendezvényre való felkészüléssel telt, hiszen csapatzászlót, jelvényeket és indulót kellett gyártaniuk.
Az avatás napján a kilencedikesek délután négy órakor felsorakoztak az iskola sportpályáján, ahol a szervezők vették kezelésbe őket. Ezt követte egy felvonulás a városban, ahol természetesen kivételesen az volt a cél, hogy minél nagyobb feltűnést keltsenek. Visszaérkezve kezdetét vette a játékos vetélkedő, ahol halmozottan igaz volt, hogy nem az eredmény, hanem a részvétel a fontos. Mert bár a különböző versenyszámokat a lelkes zsűri igyekezte pontozni, de mindennél fontosabb volt a végig kitartó lelkes hangulat.
Külön dicséret illeti a jó hangulatért nagy mértékben felelős műsorvezetőket, a két végzős tanulót, Bagi Attilát és Fazekas Zsoltot.
A végén azonban csak eredményt kellett hirdetni, mely alapján a 9.E osztály érdemelte ki a „különleges ízesítéssel” készített nagy tálca bundáskenyeret.

Elek Sándor

Fotó: Gyenge Edit

"Eskütétel"




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése